Gå direkt till innehåll
Medicon Village i Lund, där bemt AB ska installera ett p-ledsystem på uppdrag av LKPAB.
Medicon Village i Lund, där bemt AB ska installera ett p-ledsystem på uppdrag av LKPAB.

Pressmeddelande -

bemt installerar p-ledsystem på Medicon Village i Lund

bemt AB har fått i uppdrag av Lunds Kommuns Parkerings AB (LKPAB) att installera ett p-ledsystem i den nya parkeringsanläggningen på Medicon Village i Lund.

P-ledsystemet är kamerabaserat och kommer via skyltar att informera trafikanterna om var det finns lediga parkeringsplatser och hur många. Det skapar ett bättre flyt i trafiken och underlättar för besökarna till Medicon.

I uppdraget ingår att installera cirka 130 kameror fördelat på sju våningar. Ordern uppgår till ett par miljoner kronor och tecknas som en del av bemt AB:s befintliga ramavtal med LKPAB.

"Vi är stolta över att ha fått förtroendet och ser fram emot att komma igång med arbetet omgående", säger Basel Hleihel, avdelningschef El på bemt AB.

Ämnen

Regioner


bemt AB är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö och avdelningar i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm och Sundsvall.

bemt AB tillhandahåller lösningar inom ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, elteknik, solceller och service management. Till kunderna hör industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag, bensinbolag m.m. i hela landet.

bemt AB ingår i bemtgruppen som verkar i flera olika branscher. Koncernen omsätter cirka 350 mnkr, och verksamhetsområdet är Skandinavien.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll