Gå direkt till innehåll
bemt AB och Lomma kommun har tecknat två ramavtal gällande el- och styr/reglertjänster.
bemt AB och Lomma kommun har tecknat två ramavtal gällande el- och styr/reglertjänster.

Pressmeddelande -

Lomma kommun säkrar energieffektiva ramavtal med bemt AB

Lomma kommun har tecknat två nya ramavtal med bemt AB gällande el- och styr/reglertjänster. Därmed har kommunen säkrat sin tillgång till en samarbetspartner som svarar mot ambitionerna i kommunens långsiktiga energi- och klimatarbete.

Det Malmöbaserade teknikbolaget bemt AB har sedan länge profilerat sig för sitt arbete med att minska kundernas totala CO2-påverkan genom energieffektiva lösningar inom drift och underhåll.

Nyligen stärkte företaget sin position som grön branschförebild genom att ansluta sig till Science Based Targets-initiativets (SBTi) vetenskapligt förankrade utsläppsminskningsmål i linje med Paris-avtalet.

Mot bakgrund av Lomma kommuns energi- och klimatplan 2021–2025 – som syftar till att halvera energiförbrukningen i fastighetsbeståndet jämfört med nivåerna 2009 – passar uppdraget väl in i företagets portfölj:

"Vårt team ser fram emot ett gott samarbete och är övertygade om att våra lösningar kan leda till betydande förbättringar i fastigheternas energiprestanda och bidra positivt till kommunens långsiktiga energi- och klimatambitioner”, säger David Delring, servicechef El på bemt AB.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om bemt AB

bemt AB är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö och avdelningar i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm och Sundsvall.

bemt tillhandahåller lösningar inom ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, elteknik, solceller och service management. Till kunderna hör industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag, bensinbolag m.m. i hela landet.

bemt AB ingår i bemtgruppen som verkar i flera olika branscher. Koncernen omsätter cirka 350 mnkr, och verksamhetsområdet är Skandinavien.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll