Gå direkt till innehåll
bemt AB:s omsättnings- och resultatförändring överträffade branschgenomsnittet i föregående års bokslut. För detta har teknikbolaget tilldelats utmärkelsen Branschvinnare 2023.
bemt AB:s omsättnings- och resultatförändring överträffade branschgenomsnittet i föregående års bokslut. För detta har teknikbolaget tilldelats utmärkelsen Branschvinnare 2023.

Nyhet -

bemt AB årets branschvinnare – bryter mot trenden

Teknikbolaget bemt AB har utsetts till Branschvinnare 2023, en utmärkelse som delas ut till företag som har lyckats överträffa omsättnings- och resultatutvecklingen i sina respektive branscher under det gångna året.

I sitt senaste årsbokslut redovisade bemt AB en positiv omsättningsförändring med 17,1 procent, att jämföra med branschsnittet på 7,2 procent. Även sett till resultatet presterade bemt AB över snittet: där branschen i stort noterade en resultatnedgång med 6,4 procent rapporterade bemt AB en ökning med 5 procent.

”Det här är ytterligare ett kvitto på att det lönar sig att sätta kunderna i främsta rummet”, säger Nicklas Brannefalk, vice vd för bemt AB. ”Med tanke på det ekonomiska läget är det många företag som måste effektivisera på alla fronter just nu, och där kan vår expertis och innovativa teknik göra stor skillnad på sista raden. Det finns ett stort förtroende för oss som bygger på ett äkta engagemang inom hela företaget, och det syns naturligtvis även i våra egna resultat.”

Så sent som i september i år nominerades bemt AB till Årets samarbetspartner när Reitan Convenience Sverige AB höll sin årliga leverantörsträff i Stockholm. ”bemt AB har demonstrerat en tydlig vilja att investera för att övervinna utmaningar och för att gradvis höja servicenivån gentemot köpmännen”, löd motiveringen den gången.

Bakom Branschvinnare 2023 står Branschvinnare i Sverige AB, ett företag som jobbar för att lyfta fram ”fantastiska företag som håller i gång Sverige”. Endast 11,7 procent av Sveriges aktiebolag blev utsedda till Branschvinnare 2023.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll