Gå direkt till innehåll
Reitan nominerar bemt AB till Årets samarbetspartner

Nyhet -

Reitan nominerar bemt AB till Årets samarbetspartner

bemt AB var ett av tre nominerade företag i kategorin Årets samarbetspartner när Reitan Convenience Sverige (RCS) höll sin årliga leverantörsträff på Sergel HUB i Stockholm i september.

Varje år lyfter Reitan Convenience under högtidliga former fram leverantörer och samarbetspartners som utmärkt sig extra under året som varit. bemt AB var ett av företagen som på träffen i september kunde glädja sig över en nominering till Årets samarbetspartner.

Så här löd Reitans motivering:

bemt förtjänar sin nominering till Årets samarbetspartner tack vare sin lyhördhet och dedikation till ett långsiktigt partnerskap. De har demonstrerat en tydlig vilja att investera för att övervinna utmaningar och för att gradvis höja servicenivån gentemot köpmännen. Deras insatser utgör ett påtagligt och värdefullt bidrag till att skapa ett roligt och lönsamt samarbete.

En stolt Fredrik Jönsson, avdelningschef för Antiloop på bemt AB, nämner företagens gemensamma värdegrund som en nyckel till den lyckade relationen:

”Vi är båda överens om att lönsamhet och hållbarhet måste gå hand i hand. Reitans Antropocenstrategi är ansvarsfull och framåtsträvande på ett sätt som vi på bemt AB skriver under på till hundra procent. Med teknisk innovation och smarta lösningar ser vi fram emot att fortsätta vara en konstruktiv följeslagare på Reitans resa mot en hållbar framtid. Varje enskild medarbetare, både på bemt och Reitan, har visat att när vi jobbar tillsammans är ingenting omöjligt.”

Företagens goda samarbete är väl etablerat sedan länge. Tidigare i år fick bemt AB förnyat förtroende som kylserviceleverantör i samtliga av Reitans cirka 400 Pressbyrån- och 7-Eleven-butiker i Sverige. I samma veva förnyade Reitan även sitt rikstäckande avtal gällande Antiloop, bemt AB:s molnbaserade system för optimerad fastighetsservice.

På plats på Sergel HUB i Stockholm när nomineringen lästes upp fanns bemt AB:s servicekoordinator Emmilie Lindgren och försäljningschef Simon Maach.

”Det är fantastiskt att se hur vår gemensamma kreativitet och innovation blomstrar”, säger en glad Emmilie.

Hon får medhåll av Simon:

”Här bygger vi verkligen en framtid tillsammans. Det ska bli jättespännande att fortsätta vår gemensamma resa med Reitan under kommande år.”

De andra nominerade i kategorin Årets samarbetspartner var Prosperous Planet och Nitton93. Vid kvällens slut var det Nitton93 som kunde gå hem med den fina utmärkelsen.

”Vi lyfter på hatten för Nitton93 och gratulerar till ett välförtjänt erkännande”, säger Fredrik Jönsson.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll