Gå direkt till innehåll
Hälsa och samhälles lokaler på sjukhusområdet i Malmö, där bemt AB  på uppdrag av Malmö universitet har påbörjat en modernisering av belysningen.
Hälsa och samhälles lokaler på sjukhusområdet i Malmö, där bemt AB på uppdrag av Malmö universitet har påbörjat en modernisering av belysningen.

Pressmeddelande -

bemt AB moderniserar Hälsa och samhälles belysning på sjukhusområdet i Malmö

Som en del av ett gällande ramavtal med Malmö universitet har bemt AB nyligen påbörjat en omfattande modernisering av belysningen i Hälsa och samhälles lokaler på sjukhusområdet i Malmö.

I etapp 1 ingick att byta ut alla armaturer till LED-modell av fabrikat Glamox och att energieffektivisera byggnaden med hjälp av riktade smarta funktioner.

Hundratals ytterligare armaturer kommer framöver att bytas ut i etapp 2, som påbörjas inom kort.

Ämnen

Regioner


Om bemt AB

bemt är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö och avdelningar i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm och Sundsvall.

bemt tillhandahåller lösningar inom ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, elteknik, solceller och service management. Till kunderna hör industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag, bensinbolag m.m. i hela landet.

bemt AB ingår i bemtgruppen som verkar i flera olika branscher. Koncernen omsätter cirka 350 mnkr, och verksamhetsområdet är Skandinavien.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll