Gå direkt till innehåll
Från vänster: Fredrik Jönsson (bemt AB), Isak Wondimu (Reitan), Michael Norén (Reitan) och Simon Maach (bemt AB) ser fram emot flera års fortsatt samarbete.
Från vänster: Fredrik Jönsson (bemt AB), Isak Wondimu (Reitan), Michael Norén (Reitan) och Simon Maach (bemt AB) ser fram emot flera års fortsatt samarbete.

Pressmeddelande -

Reitan förnyar avtal med bemt AB

Efter tre lyckade år av samarbete har Reitan Convenience Sweden AB, som äger och driver Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige, beslutat att förnya båda sina befintliga avtal med bemt AB.

För det första får bemt AB fortsatt förtroende som kylserviceleverantör till samtliga av Reitans cirka 400 Pressbyrån- och 7-Eleven-butiker i Sverige. bemt AB står sedan tidigare för service och underhåll av bland annat kylar, frysar och luftkonditionering. I avtalet ingår även inventerings- och rapporteringstjänster.

För det andra kommer bemt AB:s egenutvecklade digitala plattform Antiloop även i fortsättningen att användas som centralt felanmälanssystem av Reitans köpmän över hela landet.

”Det känns jättebra att Reitan väljer oss igen. Det är ett tecken på att vår serviceavdelning gör ett bra jobb, och det visar också att våra kunder verkligen ser de stora fördelarna med att använda Antiloop”, säger Fredrik Jönsson, avdelningschef för Antiloop och Rikstäckande kunder på bemt AB.

Antiloop gör det lättare för en stor convenienceaktör som Reitan att överblicka och få kontroll över sina utspridda tillgångar. För personalen ute i butikerna blir det dessutom lättare att hantera en felanmälan hela vägen från anmälan till slutförande.

”bemt AB är ett familjeföretag precis som Reitan och det har hjälpt oss i vårt samarbete och arbetet med att ta fram en digital plattform för felanmälan. Det går fort att göra utvecklande förändringar och bemt har verkligen varit lyhörda för våra önskemål. Dessutom har vi roligt längs vägen, vilket är viktigt för oss på Reitan”, säger Isak Wondimu, bygg- och etableringsdirektör på Reitan Convenience Sweden AB.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om bemt AB och Antiloop

bemt är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö och avdelningar i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm och Sundsvall.

bemt tillhandahåller lösningar inom ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, elteknik, solceller och service management. Till kunderna hör industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag, bensinbolag m.m. i hela landet.

Antiloop är bemt AB:s egenutvecklade digitala system för felanmälan och underhåll. Lösningen underlättar ärendehanteringen och ger överblick och kontroll över förvaltning och resursutnyttjande.

bemt AB ingår i bemtgruppen som verkar i flera olika branscher. Koncernen omsätter cirka 350 mnkr, och verksamhetsområdet är Skandinavien.

Om Reitan Convenience Sweden AB (RCS)

Reitan Convenience Sweden AB (RCS) är franchisegivare för Pressbyrån, 7-Eleven och PBX i Sverige. Varje dag besöker runt 350 000 personer någon av företagets 400 butiker. Varje enskild butik drivs av franchisetagare som är innehavare av ett aktiebolag.

RCS ägs av det norska familjeföretaget REITAN som är verksamt inom affärsområden dagligvaruhandel, servicehandel och distribution i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Litauen, Estland samt Lettland. Med en omsättning runt 100 miljarder norska kronor är bolaget ett av de största i Norge.

RCS mål är att genom stolta franchisetagare leda vägen mot framtidens convenience och ge kunderna en bättre vardag.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll