Gå direkt till innehåll
bemt signerar avtal med King Food Sverige på Antiloop-system

Pressmeddelande -

bemt signerar avtal med King Food Sverige på Antiloop-system

Efter några månaders test på ca 40 st Burger-King restauranger runtom i Sverige, var King Food väldigt nöjd med Antiloop-systemet.

Detta ledde till ett flerårigt avtal där bemt kommer att sköta alla fastighetsrelaterade ärenden till King Foods restauranger i Sverige.

Det är väldigt kul att vi har kommit i mål med detta avtal med King Food, det är ett stort steg på vägen på en fin resa med vårt Antiloop-system, säger Michael Brannefalk, VD på bemt.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


bemt är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö. bemt är 170 talet anställda och finns med kontor i Kristianstad, Helsingborg Stockholm samt Sundsvall. bemt är uppdelat i olika avdelningar bestående av ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, VVS, elteknik, solceller och energi avdelningar samt service managementsystem. Inom alla avdelningar jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsulttjänster. Våra kunder finns inom industri, fastighetsbolag,
bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag mm, många med etableringar i hela landet.

bemt AB ingår i bemtgruppen som idag består av flera olika bolag i flera olika branscher. Koncernen omsätter idag 350 Mkr och vårt verksamhetsområde är Skandinavien.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll