Gå direkt till innehåll
"Vi vet att bemt kommer hålla våra ventilations- och kylsystem i toppskick”, säger Peter Eriksson Jingryd (t.v.) om King Foods serviceavtal med bemt AB.
"Vi vet att bemt kommer hålla våra ventilations- och kylsystem i toppskick”, säger Peter Eriksson Jingryd (t.v.) om King Foods serviceavtal med bemt AB.

Pressmeddelande -

King Food och bemt AB utvidgar samarbetet till kyla och ventilation

King Food Sverige AB har tecknat ett serviceavtal med bemt AB.

Enligt avtalet, som spänner över flera år, kommer bemt AB att serva och underhålla ventilation, luftkonditionering och kylutrustning i King Foods cirka 40 Burger King-restauranger över hela landet.

Avtalet är en vidareutveckling av samarbetet bolagen emellan. Sedan flera år använder King Foods restauranger bemt AB:s plattform Antiloop som centralt felanmälanssystem.

”Vi är glada över att få fördjupa vår fina relation till King Food”, säger Simon Maach, försäljningschef på bemt AB. ”Med Antiloop har vi gjort det lätt för Burger Kings personal att hantera felanmälningar ute i restaurangerna. Nu får vi dessutom möjlighet att visa vad vi går för som utförare inom kyla och ventilation, ett av våra absoluta expertområden.”

Peter Eriksson Jingryd, Development Director på King Food AB, kommenterar avtalet:

”bemt AB har under flera år visat att de är ett mångsidigt och kompetent företag. De har hjälpt oss att ta ett helhetsgrepp om förvaltningen av våra restaurangers utrustning, och för oss är det självklart att välja dem som partner även i serviceledet. Vi vet att de kommer att hålla våra ventilations- och kylsystem i toppskick.”

Avtalet gäller från 1 januari 2023.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om bemt AB och Antiloop

bemt är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö och avdelningar i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm och Sundsvall.

bemt tillhandahåller lösningar inom ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, elteknik, solceller och service management. Till kunderna hör industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag, bensinbolag m.m. i hela landet.

Antiloop är bemt AB:s egenutvecklade digitala system för felanmälan och underhåll. Lösningen underlättar ärendehanteringen och ger överblick och kontroll över förvaltning och resursutnyttjande.

bemt AB ingår i bemtgruppen som verkar i flera olika branscher. Koncernen omsätter cirka 350 mnkr, och verksamhetsområdet är Skandinavien.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll