Gå direkt till innehåll
När RO-gruppen bygger en ny Circle K-station och Max-restaurang i Järna kommer bemt AB att leverera stora delar av fastighetstekniken. Foto: Circle K
När RO-gruppen bygger en ny Circle K-station och Max-restaurang i Järna kommer bemt AB att leverera stora delar av fastighetstekniken. Foto: Circle K

Pressmeddelande -

RO-gruppen och bemt AB i nytt avtal i Järna

bemt AB har ingått ett nytt avtal med byggföretaget RO-gruppen gällande stora delar av fastighetstekniken i en ny Circle K-station och Max-restaurang som RO-gruppen bygger i Järna.

Enligt avtalet ska bemt AB leverera och installera ventilation, luftkonditionering samt styr- och reglerteknik i båda fastigheterna. I Circle K:s fall kommer man även att leverera och installera kyl- och fryssystemet.

Avtalet är en fortsättning på ett lyckat långvarigt samarbete mellan de båda företagen, som tidigare har utfört flera liknande projekt tillsammans.

”Ett bra samarbete bygger på att man har förtroende för varandra och kan dra nytta av varandras expertis”, säger Simon Maach, försäljningschef på bemt AB. ”Detta upplever vi verkligen tillsammans med RO-gruppen, och vi ser fram emot att göra ytterligare ett jobb tillsammans”

Bygget beräknas stå färdigt under 2024.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om bemt AB

bemt AB är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö och avdelningar i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm och Sundsvall.

bemt tillhandahåller lösningar inom ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, elteknik, solceller och service management. Till kunderna hör industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag, bensinbolag m.m. i hela landet.

bemt AB ingår i bemtgruppen som verkar i flera olika branscher. Koncernen omsätter cirka 350 mnkr, och verksamhetsområdet är Skandinavien.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll