Gå direkt till innehåll
bemt besöker butik inför nytt serviceavtal med Holy Greens på Malmö Saluhall. Från vänster: Elin Ryberg och Sofia Köhl (Holy Greens) samt Emmilie Olsson och Åsa Hättmark (bemt AB).
bemt besöker butik inför nytt serviceavtal med Holy Greens på Malmö Saluhall. Från vänster: Elin Ryberg och Sofia Köhl (Holy Greens) samt Emmilie Olsson och Åsa Hättmark (bemt AB).

Pressmeddelande -

Holy Greens och bemt AB skriver klimatsmart kylserviceavtal

Den gröna salladskedjan Holy Greens har valt bemt AB som servicepartner inom kylteknik. Enligt ett nytt flerårigt avtal mellan företagen kommer bemt AB att ansvara för underhåll och service av kylutrustningen i 25 av Holy Greens inrättningar runtom i Sverige.

”Vi blir alltid lika glada när vi får möjlighet att hjälpa en kund att minska sitt koldioxidavtryck”, säger Simon Maach, försäljningschef på bemt AB. ”Vi delar Holy Greens höga hållbarhetsambitioner och ser fram emot att få bidra med vår expertis inom energibesparande kylteknik.”

Holy Greens är en ledande aktör inom hållbara och nytänkande matkoncept i Sverige. Affärsidén är att göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa med smakupplevelsen.

”Våra kunder ska kunna lita på att våra råvaror håller högsta kvalitet, samtidigt som vi använder teknik och utrustning som är snäll mot miljön och klimatet”, säger Elin Ryberg, driftsupport på Holy Greens. ”Därför känns det bra att ha en engagerad och innovativ servicepartner som bemt AB med oss på ett så viktigt område som kylteknik. De vill precis som vi bidra till en grönare och långsiktigt hållbar planet.”

I avtalet ingår underhållsplaner, service- och rengöringstjänster, akutservice, inventering samt köldmedierapportering. Avtalet gäller från och med 1 maj 2023.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om bemt AB

bemt AB är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö och avdelningar i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm och Sundsvall.

bemt tillhandahåller lösningar inom ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, elteknik, solceller och service management. Till kunderna hör industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag, bensinbolag m.m. i hela landet.

bemt AB ingår i bemtgruppen som verkar i flera olika branscher. Koncernen omsätter cirka 350 mnkr, och verksamhetsområdet är Skandinavien.

Om Holy Greens

Holy Greens grundades av David Egonson och Nebo Pavicevic 2013 på Nedre Långvinkelsgatan i Helsingborg.

Sedan dag ett har målet varit att göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt. Kedjans sallader och bowls består alltid av bra råvaror, gärna svenskodlade i säsong.

Holy Greens finns i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg, Sundsvall, Växjö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Jönköping och Linköping.

Kontakter

Michael Brannefalk

Michael Brannefalk

Presskontakt VD

Relaterat innehåll